Urnik

URNIK LENART

Dan odprtih vrat

Ekipa

plesna šola, plesna dimenzija, poročni, družabni, otroški plesi, koreografije, animacije rojstni dnevi, team building, salsa, swing, hip hop, zouk, latino, valete 036

MATEJA VODOPIVEC

Pilates, joga

Mateja Vodopivec je inštruktorica pilatesa, ki skozi pilates in jogo odkriva življenje. Kot ekonomistka in podjetnica se zaveda, da nas poslovni svet velikokrat vrže iz naravnega ravnovesja. Prav pilates in joga sta jo peljala po poti zavedanja lastnega telesa, zavedanja sebe in vzpostavitve ravnovesja skozi vadbo in meditacijo.

Joga izvira iz Indije, kjer je ne vidijo zgolj kot vadbo, ampak kot uravnovešen način življenja. Joga je več kot le fizična vadba, v Indiji je pot do razsvetljenja. Zahodni svet je sprejel jogo predvsem preko telesnih položajev (asan) in dihalnih vaj, s katerimi dosežemo večjomentalno osredotočenost ter telesno in duševno uravnovešenost. In seveda naredimo nekaj zelo koristnega za svoje telo. Vadbeni termin traja uro in pol in ga sestavljata vadbeni del ter sproščanje z meditacijo.

plesna šola, plesna dimenzija, poročni, družabni, otroški plesi, koreografije, animacije rojstni dnevi, team building, salsa, swing, hip hop, zouk, latino, valete 042

SONJA PAULIČ

Inštruktorica orientalskih plesov

Orientalski ples je postal Sonjin način življenja in njen navdih od trenutka, ko se je pred 12 leti srečala z njim in spoznala njegove korenine. Je del nje in zaključuje njeno osebnost. Veliko let je plesala le za “svojo dušo”. Na pobudo ene izmed učiteljic pa je pred 7 leti pričela tudi sama poučevati. Učila je pri mnogih priznanih učiteljih in učiteljicah in spoznala veliko različnih tehnik in stilov. Kadarkoli je le mogoče se udeležuje plesnih delavnic doma in v tujini. Svojim tečajnicam predaja vse svoje znanje in želi, da kot ona, začutijo orientalski ples v vsej svoji veličini in lepoti. Ta zvrst plesa nam daje izredno priložnost, da bolje spoznamo sebe, svojo notranjo lepoto in da se zavedamo, da smo edinstvene in pripravljene na vse izzive življenja.

plesna šola, plesna dimenzija, poročni, družabni, otroški plesi, koreografije, animacije rojstni dnevi, team building, salsa, swing, hip hop, zouk, latino, valete 034

DENIS VODUŠEK

Funkcionalni treningi

Denis Vodušek je trener funkcionalnih vadb, osebni trener ter vsestranski športnik. Izvaja treninge, ki so prilagojeni posameznikovim željenim ciljem in zmogljivostim. Poskrbi, da je ura treninga vsakič zanimiva, pestra in izvedena v sproščenem vzdušju.

Njegove licence zajemajo naslednje vadbe:

  • Vaditelj fitnesa pri Fitnes zvezi Slovenija
  • Gymstic Muscle
  • Inštruktor spinninga.

Na Plesni dimenziji Lenart bo vsak ponedeljek s funkcionalnim treningom pripomogel, da Lenart in okolica postane in ostane fit.

plesna šola, plesna dimenzija, poročni, družabni, otroški plesi, koreografije, animacije rojstni dnevi, team building, salsa, swing, hip hop, zouk, latino, valete 030

MOJCA VOGRIN PIVLJAKOVIČ

Gibalnica s stretchingom in z elementi pilatesa, učenje z aerobiko

Svojo plesno pot je pričela že v otroštvu, ko so si dekleta izmišljala svoje koreografije in nastopala na vaških proslavah. Ves čas jo je zanimal gib in tako se je odločila, da bo njeno raziskovanje v tej smeri. Leta 1993 je diplomirala z diplomsko nalogo , ki je nosila naslov: STRETCHING-NOVA GIBALNA OBLIKA V PROGRAMU ŠPOTRNE VZGOJE. Mentor Jože Vauhnik jo je takrat spodbudil naj se temu posveča še dalje. Posebna zahvala v tej pionirski raziskavi gre bratu Saši Vogrinu, ki je ravno končeval študij fizioterapije in ji je že takrat veliko pomagal. V šoli, kjer poučuje že 20 let, vodi plesno skupino. Najprej je pridobila licenco za poučevanje aerobike in izvajala interesno dejavnost Aerobika v šoli, kasneje pa je vedno bolj težila k ustvarjalnemu plesu. Udeleževala se je srečanj plesnih skupin in na strokovnih posvetih, plesnih konferencah in raznih seminarjih veliko pridobila. V šolskem letu 2014/2015 ji je uspelo, da so se z učenci uvrstili na državno srečanje plesnih skupin, na kar je zelo ponosna. Pred kratkim se je udeležila seminarja Ustvarjalni gib , kar jo je spodbudilo , da razišče povezavo med pomnjenjem in gibom. V prostem času se še danes ukvarja s pilatesom in aerobiko.

plesna šola, plesna dimenzija, poročni, družabni, otroški plesi, koreografije, animacije rojstni dnevi, team building, salsa, swing, hip hop, zouk, latino, valete 049

MATEJA POTOČNIK

Mateja je energična, pozitivna in vedno nasmejana inštruktorica zumbe, aerobike in oblikovanja telesa.

Z vodenjem skupinske vadbe se ukvarja dobra tri leta in šport je postal njen način življenja. Najbolj uživa v delu z ljudmi, na katere lahko prenese ljubezen do miganja in pozitivno energijo, ki jo ima vedno na zalogi. Čeprav vodenje vadb postavlja na prvo mestu, je tudi študentka in zaključuje študij managmenta, ter solastnica družinskega podjetja. V prostem času rada potuje, se poda v naravo in preživlja čas z družino in prijatelji. Vadečim želi ustvariti prijetno, sproščeno vzdušje, kjer se bodo dobro razmigali, pozabili na vsakdanje skrbi in skupaj nasmejali.

plesna-dimenzija-sana

SANA

Učiteljica joge (RYT 200)

Sana je učiteljica joge in bodoča diplomantka kineziologije, ki z drugimi rada deli svojo strast do zdravega in aktivnega načina življenja. Z jogo se je začela spoznavati v študijskih letih, ko je iskala rešitev za spopadanje s stresom in tesnobo. Ob vadbi joge je odkrila, da se niso izboljšale le njene fizične sposobnosti in telesno počutje. Kmalu je začela življenje sprejemati z več lahkotnosti, saj je joga celosten način vadbe, pri kateri se povežemo sami s seboj, svojim telesom, svojim dihom in vzpostavimo harmonijo. Ko je joga postala velik del njenega življenja, je začutila, da bi jo rada delila z drugimi. Med poletjem 2018 je odpotovala v Indijo, kjer je opravila 200 urni tečaj za učiteljico Hatha yoge. Kmalu po vrnitvi iz Indije se je s poglobljenim znanjem in izkušnjami pridružila ekipi Plesne dimenzije in pričela s poučevanjem joge.

Se želite vpisati na tečaj?

Pokličite nas in si rezervirajte mesto!

040 808 289