Ekipa

plesna šola, plesna dimenzija, poročni, družabni, otroški plesi, koreografije, animacije rojstni dnevi, team building, salsa, swing, hip hop, zouk, latino, valete 041

NATALIJA PRAVDIČ MOHD

Vodja plesne šole, plesna animatorka, vaditeljica plesa (plesni vrtec, dimenzija pleše, hip hop, salsa, družabni plesi, mavrični plesi).

Natalija je svojo plesno pot začela v Mariboru pri desetih letih, ko se je prvič srečala z jazz baletom. Po štirih letih usvajanja plesne tehnike je svoje izobraževanje nadaljevala na Umetniški gimnaziji za sodobni ples v Ljubljani, kjer se je srečevala z baletom ter različnimi plesnimi tehnikami kot so Horton, Cunningham, Limon, Graham.

Tekom šolanja je plesala v različnih predstavah sodobnega plesa kot so Tovariši (2001) in Vrt prekrižanih usod (2003). Po končanem šolanju in uspešno opravljeni maturi je svoje izobraževanje nadaljevala v programu Agon, katerega je zaklučila s predstavo Blondinka na mestu (2004). Po zadnji odplesani predstavi jo je želja po nečem novim vodila nazaj v Maribor, kjer je svoje izobraževanje usmerila v moderne tekmovalne plese. Začela je odkrivati nove dimenzije gibanja in se tako srečala s hip hop-om. Svoje znanje je izpopolnjevala v Londonu, kamor se je prvič odpravila leta 2006. A vendar je bila želja po nastopanju in plesanju v plesnih predstavah in showih velika. Tako se je leta 2006 skupaj z izbrano ekipo plesalcev odpravila na Finsko, kjer je s showom Go west dva meseca plesala na ladji križarki. Po vrnitvi v Slovenijo se je ponovno posvetila hip hop-u, istega leta pa je svojo plesno znanje obogatila tudi s salsa in bachata koraki. Večkrat se je s soplesalci odpravila v tujino in si tako znanje in izkušnje nabirala v Belgiji, Angliji, Nizozemski in drugod. Prav tako je sodelovala z različnimi glasbeniki (Sanja Grohar, Neda Ukraden) in nastopa po festivalih, kot so Melodije morja in sonca, Fens, Zlati glas Konga.

Od leta 2016 je članica profesionalne salsa skupine Lupitas, s katero nastopa in predstavlja Slovenijo na slovenski in mednarodnih salsa festivalih (Malta, Rovinj, Pula, Graz)

Na Plesni dimenziji poučuje že od njene ustanovitve in sicer plesni vrtec, dimenzijo mix, hip hop, družabne, mavrične ter poročne plese. Leta 2015 pa je poleg plesnih tečajev prevzela še vodenje Plesne dimenzije.

plesna šola, plesna dimenzija, poročni, družabni, otroški plesi, koreografije, animacije rojstni dnevi, team building, salsa, swing, hip hop, zouk, latino, valete 043

NEŽKA KOSI

Administratorka, vodja recepcije

Nežka se je že v osnovni šoli ljubiteljsko ukvarjala s plesom, ko je prenehala s treningi gimnastike. Danes pa jo najbolj navdušuje salsa in bachata, v ritmu katerih še vedno zapleše v prostem času. Plesno dimenzijo spremlja že od samega začetka, s svojim predanim delom, nasmehom in pozitivnostjo pa prispeva k uspešnosti plesne šole.

Nastasja Urankar

NASTASJA URANKAR

Plesna animatorka, inštruktorica plesa (plesni vrtec, hip hop, street dance, disco dance)

Nastasja je študentka psihologije, ki svoje študijsko znanje povezuje tudi s poučevanjem plesa. Plesati je pričela v 5. razredu osnovne šole kot twirling plesalka in s svojo skupino dosegala nazive državnih prvakov in podprvakov. Kasneje se je vpisala v plesno šolo Urška, kjer je spoznala plesno zvrst hip hop. Že naslednje leto je pričela s tekmovanjem v mali skupini ter formaciji. Leta 2010 jo je pot vodila na plesno šolo Plesna dimenzija, kjer je pričela kot asistentka koreografinj Saše Volk, Andreje Heričko in Natalije Pravdič Mohd. S svojo plesno skupino se je udeleževala kvalifikacijskih turnirjev, državnih, evropski ter svetovnih tekmovanj; nastopov na košarkaških tekmah, prireditvah, snamanjih videospotov. Njen največji dosežek je bil naziv VICE DRŽAVNE PRVAKINJE v kategoriji disco danc mala skupina člani leta 2014. Skupaj z ostalimi animatorkami prireja otroške zabave, vodi plesne animacije na rojstnih dnevih in ostalih prireditvah, koreografira plesne vložke pri mladih glasbenih izvajalcih ter že več let letuje kot prostovoljka z otroki v Poreču preko Zveze prijateljev mladine Maribor. Poleg poučevanja predšolskih in šolskih otrok trenira in pripravlja tudi plesalce za tekmovanja. Svoje znanje še naprej pridobiva pri koreografih na Plesni dimenziji ter ostalih znanih slovenskih in tujih plesnih strokovnjakih.

plesna šola, plesna dimenzija, poročni, družabni, otroški plesi, koreografije, animacije rojstni dnevi, team building, salsa, swing, hip hop, zouk, latino, valete 044

TATJANA TOPOLOVEC

Plesna animatorka in inštruktorica plesa (plesni vrtec, hip hop)

Tatjana je diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Ljubezen do plesa jo spremlja že od majhnih nog, resneje pa se je posvetila plesu leta 2005, ko se je vpisala v tečaj hip hopa v plesni šoli TamTam. Nekaj let kasneje jo je pot vodila v plesno šolo Urška, kjer je prav tako nadaljevali s treningi hip hopa. S skupino v kateri sta bili tudi Nastasja Urankar in Natalija Pravdič je veliko nastopala ter se udeleževala različnih tekmovanj. Med letoma 2012 ter 2015 je delala kot animatorka v otroškem kotičku Oslarija, kjer si je pridobila veliko novih znanj in izkušenj pri delu z otroki. V šolskem letu 2014/2015 se je začelo njeno sodelovanje s Plesno dimenzijo , kjer sedaj poučuje predšolske otroke v plesnem vrtcu ter osnovnošolce hip hop.

plesna šola, plesna dimenzija, poročni, družabni, otroški plesi, koreografije, animacije rojstni dnevi, team building, salsa, swing, hip hop, zouk, latino, valete 037

TJAŠA PISANEC

Inštruktorica plesa (Hip hop)

Tjaša je po izobrazbi profesorica angleščine in pedagogike. S plesom se je začela ukvarjati pri dvanajstimi leti, ko je začela obiskovati treninge hip hopa na plesni šoli Zapleši si. Tam je leta 2013 dosegla naslov državnih in svetovnih prvakov v kategoriji Street dance show formacije, leto kasneje pa naslov vice državnih prvakov. Svojo plesno pot je nadaljevala na Plesni dimenziji in Centru plesa, kjer se je preizkušala v različnih plesnih zvrsteh kot so hip-hop in modern. Redno se udeležuje plesnih izobraževanj, kampov ter delavnic doma in v tujini, kjer vestno dopolnjuje svoje plesno znanje. Na Plesni dimeniziji poučuje pionirsko, mladinsko in člansko hip hop nadaljevalno in tekmovalno skupino.

Leja Gaberc

LEJA URANKAR GABERC

Inštuktorica plesa (plesni vrtec, hip hop, poročni plesi)

Leja je študentka fizioterapije, ki se s plesom ukvarja že 16 let. Plesati je začela že v vrtcu kot twirling plesalka in s svojo skupino dosegala nazive državnih prvakov in podprvakov. Pozneje se je vpisala v plesno šolo Samba, kjer je spoznala plesno zvrst hip hop. Že naslednjo leto pa je pričela z treniranjem latinsko-ameriških in standardnih plesov ter se na prvo tekmo odpravila že pri 8. letih. V tej disciplini je vztrajala kar 7 let, veliko trenirala in dosegala odlične rezultate tako na domačih kot tudi na tujih tekmovanjih. Rekreativno se je ukvarjala tudi z baletom. Leta 2012 pa jo je pot vodila na plesno šolo Plesna dimenzija, kjer je bila aktivna tekmovalka v disciplinah hip hop, street dance in disco dance, s svojo skupino so se udeleževale raznih kvalifikacijskih, državnih, evropskih in tudi svetovnih prvenstev, nastopov na košarkarških tekmah ter snemanjih videospotov. Danes Leja poučuje plesni vrtec ter hip hop otroke vseh starosti. Zaradi bogatih izkušenj iz latinsko-ameriških in standardnih plesov pa je specializirana tudi za pripravo parov na poročni ples.

plesna-dimenzija-plesna-sola-Tjaša-Leban1

TJAŠA LEBAN

Plesalka in koreografinja

Tjaša je rojena 20. 8. 1992, po osnovni šoli je izobraževanje nadaljevala na I. gimnaziji v Celju, nato pa na Pravni fakulteti v Ljubljani. Trenutno ves svoj čas in energijo vlaga v ples, saj je skozi leta treningov in tekmovanj ugotovila, da je to tisto, kar želi početi v življenju. Plesati je pričela leta 2006 v okviru Plesnega vala, najprej samo kot plesalka in tekmovalka, zadnja leta pa tudi kot trener. Za sabo ima mnogo rednih in tekmovalnih treningov v okviru plesne šole ter raznih drugih projektov. Ves čas je skrbela za svoj plesni napredek, saj se je pod vodstvom raznih mentorjev takoj začela udejstvovati tudi kot aktivna tekmovalka v sekciji Modernih tekmovalnih plesov (MTP) v okviru Plesne zveze Slovenije (PZS).
Udeležila se je že več kot 60 tekmovanj tako na državni kot mednarodni ravni. Leta 2017 je soustanovila plesno šolo Plesni center TBA, kjer nadaljuje delo kot plesalka in trenerka hip hop-a. Plesalce aktivno razvija v tekmovalni smeri in v njih spodbuja čustveni aspekt odnosa do sebe skozi ples.

REFERENCE KOT PLESALKA – SHOWI, NASTOPI:

 • Jan Plestenjak – koncert
 • modna revija Skriti svet – Citycenter Celje
 • And by Andraž
 • Športna zveza Celje
 • dogodki Planeta Tuš
 • plesna skupina KK Zlatorog, KK Tajfun, KK Rogaška Slatina
 • Pokal Spar
 • Samsung košarka 3×3
 • Telemach …

NAJPOMEMBNEJŠI PLESNI DOSEŽKI (kot plesalka):

 • CONNEXION, hip hop male skupine člani, MASTER DANCE FESTIVAL LUKEC OPEN (2015) – 1.mesto
 • KILL ‘EM WITH THE BEAT (The Artifex), hip hop formacije člani (2013) – 1.mesto (državni prvaki)
 • KILL ‘EM WITH THE BEAT (The Artifex), hip hop formacije člani (2013) – 1.mesto (evropski prvaki)
 • THE HATS, hip hop male skupine člani, KRAGUJEVAČKI PLESNI FESTIVAL (2014) – 1.mesto
 • hip hop solo članice, KRAGUJEVAČKI PLESNI FESTIVAL (2014) – 1.mesto
 • hip hop solo mladinke, JUST DANCE FESTIVAL (2006) – 1.mesto, GOLD
 • hip hop pari mladinci, JUST DANCE FESTIVAL (2006) – 1.mesto, ULTIMATE GOLD
 • CONNEXION, hip hop male skupine člani, HIP HOP EVROPSKO PRVENSTVO (2017) – 1.mesto
 • CONNEXION, hip hop male skupine člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2017) – 1.mesto
 • CONNEXION, hip hop male skupine člani, MASTER DANCE FESTIVAL LUKEC OPEN (2015) – 1.mesto
 • hip hop pari mladinci, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2007) – 2.mesto (državna podprvaka)
 • hip hop solo članice, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2014) – 2.mesto (državna podprvakinja)
 • hip hop solo članice, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2013) – 2.mesto (državna podprvakinja)
 • CONNEXION, hip hop male skupine člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2015) – 2.mesto
 • TJAŠA LEBAN in LARISA TANŠEK, hip hop duo člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2017) – 2.mesto
 • CONNEXION, hip hop male skupine člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2016) – 3.mesto
 • hip hop solo članice, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2010) – 3.mesto
 • hip hop solo članice, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2017) – 3.mesto
 • A(R)TI7? (The Artifex), hip hop male skupine člani, HIP HOP EVROPSKO PRVENSTVO (2003) – 3.mesto
 • THE HATS, hip hop male skupine člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2014) – 3.mesto
 • hip hop solo članice, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2009) – 4.mesto
 • hip hop pari člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2008) – 4.mesto
 • THE HATS, hip hop male skupine člani, HIP HOP SVETOVNO PRVENSTVO (2014) – 4.mesto
 • A(R)TI7? (The Artifex), hiphop male skupine člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2013) – 4.mesto
 • hip hop solo ženske, IDO WORLD CHAMPIONSHIP HIP HOP CUPS (2011) – 5.mesto
 • street dance show male skupine člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2007) – 5.mesto
 • TJAŠA LEBAN in LARISA TANŠEK, hip hop duo člani, HIP HOP EVROPSKO PRVENSTVO (2017) – 7.mesto
 • hip hop pari mladinci, HIP HOP EVROPSKO PRVENSTVO (2007) – 8.mesto
 • hip hop pari mladinci, HIP HOP SVETOVNO PRVENSTVO (2007) – 11.mesto

NAJPOMEMBNEJŠI PLESNI DOSEŽKI (kot koreografinja):

 • FIERCE, hip hop male skupine mladinci, HIP HOP SVETOVNO PRVENSTVO (2016) – 1.mesto
 • FIERCE, hip hop male skupine mladinci, HIP HOP SVETOVNO PRVENSTVO (2017) – 1.mesto
 • FIERCE, hip hop male skupine mladinci, HIP HOP EVROPSKO PRVENSTVO (2016) – 1.mesto
 • FIERCE, hip hop male skupine mladinci, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2016) – 1.mesto
 • CONNEXION, hip hop male skupine člani, HIP HOP EVROPSKO PRVENSTVO (2017) – 1.mesto
 • CONNEXION, hip hop male skupine člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2017) – 1.mesto
 • CONNEXION, hip hop male skupine člani, MASTER DANCE FESTIVAL LUKEC OPEN (2015) – 1.mesto
 • MAKE ‘EM WAIT, hip hop formacije mladinci, MASTER DANCE FESTIVAL LUKEC OPEN (2015) – 1.mesto
 • SARA JEZERNIK in LANA APOTEKAR, hip hop duo mladinci, POKAL SLOVENIJE V MTP (2016) – 1.mesto
 • FIERCE, hip hop male skupine mladinci, HIP HOP SVETOVNO PRVENSTVO (2015) – 2.mesto
 • TJAŠA LEBAN in LARISA TANŠEK, hip hop duo člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2017) – 2.mesto
 • CONNEXION, hip hop male skupine člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2015) – 2.mesto
 • FIERCE, hip hop male skupine mladinci, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2015) – 2.mesto
 • CANDY HOP, hip hop male skupine otroci, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2017) – 2.mesto
 • SARA JEZERNIK in LANA APOTEKAR, hip hop duo mladinci, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2016) – 2.mesto
 • SARA JEZERNIK in LANA APOTEKAR, hip hop duo mladinci, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2017) – 3.mesto
 • CONNEXION, hip hop male skupine člani, DRŽAVNO PRVENSTVO V MTP (2016) – 3.mesto
 • CANDY HOP, hip hop male skupine otroci, HIP HOP SVETOVNO PRVENSTVO (2017) – 4.mesto
 • NIKA CEHNAR in HANA FIRER, hip hop duo mladinci, EVROPSKO PRVENSTVO (2015) – 4.mesto
plesna dimenzija Vita Janič

VITA JANIČ

Na Plesni dimenziji poučuje jazz balet, disco dance ter hip hop.

Vita Janič je dipl. anglistka in prof. pedagogike ter dolgoletna plesalka jazza, show- dance-a, disco dance-a in hip hopa. Njena plesna pot se je začela že pri treh letih, ko je prvič stopila v plesno dvorano v Plesnem valu Celje in si nadela plesne čeveljce. Ko je bila dovolj stara, da postane pionirka, je izbrala smer plesa show dance. V roke jo je dobil izjemen trener show dance-a, jazza in rock and rolla, Boštjan Pavček. Z veliko treningov, napora, dobre volje in zagnanosti, je prvič osvojila 1. mesto s show dance malo skupino po imenu Orkester in 2. mesto v kategoriji show dance pari na kvalifikacijskem turnirju v show plesih, Plesni center Mambo, leta 2005.

Od takrat naprej je dosegala številne lepe rezultate v kategorijah solo, pari, male skupine in formacije show dance. Kasneje jo je plesna pot zanesla tudi v smer disco dance-a, s katerim si je na državnem prvenstvu v Novem mestu, leta 2013 v kategoriji disco dance duo člani priplesala 4. mesto ter v kategoriji jazz mala skupina člani (In your mind), 2. mesto. Z jazz malo skupino so se izkazali tudi na evropskem prvenstvu v Bielli istega leta, kjer so si priplesali 4. mesto.
Navsezadnje jo je prevzela tudi plesna smer hip hopa, ki ga trenira že 6 let pri izjemnem plesnem trenerju Mihi Pozniču. S hip hop formacijo Force so si na DP v Novi Gorici leta 2014 priplesali 5. mesto. Na DP v Medvodah leta 2015, so osvojili 4. mesto. Vsako leto so se udeleževali tudi plesnih festivalov, tako doma, kot v tujini kjer so prav tako dosegali odlične rezultate. Dva zelo pomembna rezultata sta zagotovo 1. mesto na festivalu Dance Fest v Novem Sadu leta 2017 in 1. mesto na festivalu Lukec Open, leta 2018 in 2019.

Danes Vita trenira hip hop v Plesnem valu v Celju in še vedno aktivno tekmujem na plesnih festivalih. Leta 2017 se je podala v poučevanje plesa in prenašanje svojega vsestranskega plesnega znanja na plesalce vseh starosti.

Katja Čuk

KATJA ČUK

Plesalka, pedagoginja in učiteljica (salsa, latino)

KATJA ČUK, plesalka, pedagoginja in učiteljica, je zadnja 4 leta živela, trenirala in učila v Kolumbiji.
V mestu Cali, ki velja za svetovno prestolnico salse, se je izobrazila in razvila kot učiteljica različnih zvrsti in stilov salse ter drugih latinskih ritmov. Sodelovala je in se učila od svetovnih prvakov v salsi kot so: Kike y Xiomar Rivas, Guasa y Evelyn ter Stefany Moreno in Hernan Andres Cuerro.
Sedaj si želi pridobljeno znanje prinesti in prenašati v Sloveniji in v Evropi.
Na Katjini plesni delavnici se boste punce, deklice in dame naučile salse v vsej njeni pestrosti. Spoznavale boste različne stile (koraki bodo kombinacija Cali salse ter salse On1 s pridihom Cube, katerim boste dodale stiling za punce/deklice/dame). Prav tako boste ustvarjale plesne rutine in jih ob koncu obdobje združile v koreografijo.

Se želite vpisati na tečaj?

Pokličite nas in si rezervirajte mesto!

040 808 289