Ekipa

NATALIJA PRAVDIČ MOHD

Vodja plesne šole, plesna animatorka, vaditeljica plesa (plesni vrtec, dimenzija pleše, hip hop, salsa, družabni plesi, mavrični plesi).

Natalija je svojo plesno pot začela v Mariboru pri desetih letih, ko se je prvič srečala z jazz baletom. Po štirih letih usvajanja plesne tehnike je svoje izobraževanje nadaljevala na Umetniški gimnaziji za sodobni ples v Ljubljani, kjer se je srečevala z baletom ter različnimi plesnimi tehnikami kot so Horton, Cunningham, Limon, Graham.

Tekom šolanja je plesala v različnih predstavah sodobnega plesa kot so Tovariši (2001) in Vrt prekrižanih usod (2003). Po končanem šolanju in uspešno opravljeni maturi je svoje izobraževanje nadaljevala v programu Agon, katerega je zaklučila s predstavo Blondinka na mestu (2004). Po zadnji odplesani predstavi jo je želja po nečem novim vodila nazaj v Maribor, kjer je svoje izobraževanje usmerila v moderne tekmovalne plese. Začela je odkrivati nove dimenzije gibanja in se tako srečala s hip hop-om. Svoje znanje je izpopolnjevala v Londonu, kamor se je prvič odpravila leta 2006. A vendar je bila želja po nastopanju in plesanju v plesnih predstavah in showih velika. Tako se je leta 2006 skupaj z izbrano ekipo plesalcev odpravila na Finsko, kjer je s showom Go west dva meseca plesala na ladji križarki. Po vrnitvi v Slovenijo se je ponovno posvetila hip hop-u, istega leta pa je svojo plesno znanje obogatila tudi s salsa in bachata koraki. Večkrat se je s soplesalci odpravila v tujino in si tako znanje in izkušnje nabirala v Belgiji, Angliji, Nizozemski in drugod. Prav tako je sodelovala z različnimi glasbeniki (Sanja Grohar, Neda Ukraden) in nastopa po festivalih, kot so Melodije morja in sonca, Fens, Zlati glas Konga.

Od leta 2016 je članica profesionalne salsa skupine Lupitas, s katero nastopa in predstavlja Slovenijo na slovenski in mednarodnih salsa festivalih (Malta, Rovinj, Pula, Graz)

Na Plesni dimenziji poučuje že od njene ustanovitve in sicer plesni vrtec, dimenzijo mix, hip hop, družabne, mavrične ter poročne plese. Leta 2015 pa je poleg plesnih tečajev prevzela še vodenje Plesne dimenzije.

Nasti-plesna-dimenzija-plesna-sola

NASTASJA URANKAR

Plesna animatorka, inštruktorica plesa (plesni vrtec, hip hop, street dance, disco dance)

Nastasja je študentka psihologije, ki svoje študijsko znanje povezuje tudi s poučevanjem plesa. Plesati je pričela v 5. razredu osnovne šole kot twirling plesalka in s svojo skupino dosegala nazive državnih prvakov in podprvakov. Kasneje se je vpisala v plesno šolo Urška, kjer je spoznala plesno zvrst hip hop. Že naslednje leto je pričela s tekmovanjem v mali skupini ter formaciji. Leta 2010 jo je pot vodila na plesno šolo Plesna dimenzija, kjer je pričela kot asistentka koreografinj Saše Volk, Andreje Heričko in Natalije Pravdič Mohd. S svojo plesno skupino se je udeleževala kvalifikacijskih turnirjev, državnih, evropski ter svetovnih tekmovanj; nastopov na košarkaških tekmah, prireditvah, snamanjih videospotov. Njen največji dosežek je bil naziv VICE DRŽAVNE PRVAKINJE v kategoriji disco danc mala skupina člani leta 2014. Skupaj z ostalimi animatorkami prireja otroške zabave, vodi plesne animacije na rojstnih dnevih in ostalih prireditvah, koreografira plesne vložke pri mladih glasbenih izvajalcih ter že več let letuje kot prostovoljka z otroki v Poreču preko Zveze prijateljev mladine Maribor. Poleg poučevanja predšolskih in šolskih otrok trenira in pripravlja tudi plesalce za tekmovanja. Svoje znanje še naprej pridobiva pri koreografih na Plesni dimenziji ter ostalih znanih slovenskih in tujih plesnih strokovnjakih.

TJAŠA PISANEC

Inštruktorica plesa (Hip hop)

Tjaša je po izobrazbi profesorica angleščine in pedagogike. S plesom se je začela ukvarjati pri dvanajstimi leti, ko je začela obiskovati treninge hip hopa na plesni šoli Zapleši si. Tam je leta 2013 dosegla naslov državnih in svetovnih prvakov v kategoriji Street dance show formacije, leto kasneje pa naslov vice državnih prvakov. Svojo plesno pot je nadaljevala na Plesni dimenziji in Centru plesa, kjer se je preizkušala v različnih plesnih zvrsteh kot so hip-hop in modern. Redno se udeležuje plesnih izobraževanj, kampov ter delavnic doma in v tujini, kjer vestno dopolnjuje svoje plesno znanje. Na Plesni dimeniziji poučuje pionirsko, mladinsko in člansko hip hop nadaljevalno in tekmovalno skupino.

VITA JANIČ

Na Plesni dimenziji poučuje jazz balet, disco dance ter hip hop.

Vita Janič je dipl. anglistka in prof. pedagogike ter dolgoletna plesalka jazza, show- dance-a, disco dance-a in hip hopa. Njena plesna pot se je začela že pri treh letih, ko je prvič stopila v plesno dvorano v Plesnem valu Celje in si nadela plesne čeveljce. Ko je bila dovolj stara, da postane pionirka, je izbrala smer plesa show dance. V roke jo je dobil izjemen trener show dance-a, jazza in rock and rolla, Boštjan Pavček. Z veliko treningov, napora, dobre volje in zagnanosti, je prvič osvojila 1. mesto s show dance malo skupino po imenu Orkester in 2. mesto v kategoriji show dance pari na kvalifikacijskem turnirju v show plesih, Plesni center Mambo, leta 2005.

Od takrat naprej je dosegala številne lepe rezultate v kategorijah solo, pari, male skupine in formacije show dance. Kasneje jo je plesna pot zanesla tudi v smer disco dance-a, s katerim si je na državnem prvenstvu v Novem mestu, leta 2013 v kategoriji disco dance duo člani priplesala 4. mesto ter v kategoriji jazz mala skupina člani (In your mind), 2. mesto. Z jazz malo skupino so se izkazali tudi na evropskem prvenstvu v Bielli istega leta, kjer so si priplesali 4. mesto.
Navsezadnje jo je prevzela tudi plesna smer hip hopa, ki ga trenira že 6 let pri izjemnem plesnem trenerju Mihi Pozniču. S hip hop formacijo Force so si na DP v Novi Gorici leta 2014 priplesali 5. mesto. Na DP v Medvodah leta 2015, so osvojili 4. mesto. Vsako leto so se udeleževali tudi plesnih festivalov, tako doma, kot v tujini kjer so prav tako dosegali odlične rezultate. Dva zelo pomembna rezultata sta zagotovo 1. mesto na festivalu Dance Fest v Novem Sadu leta 2017 in 1. mesto na festivalu Lukec Open, leta 2018 in 2019.

Danes Vita trenira hip hop v Plesnem valu v Celju in še vedno aktivno tekmujem na plesnih festivalih. Leta 2017 se je podala v poučevanje plesa in prenašanje svojega vsestranskega plesnega znanja na plesalce vseh starosti.

LEJA URANKAR GABERC

Inštuktorica plesa (plesni vrtec, hip hop, poročni plesi)

Leja je študentka fizioterapije, ki se s plesom ukvarja že 16 let. Plesati je začela že v vrtcu kot twirling plesalka in s svojo skupino dosegala nazive državnih prvakov in podprvakov. Pozneje se je vpisala v plesno šolo Samba, kjer je spoznala plesno zvrst hip hop. Že naslednjo leto pa je pričela z treniranjem latinsko-ameriških in standardnih plesov ter se na prvo tekmo odpravila že pri 8. letih. V tej disciplini je vztrajala kar 7 let, veliko trenirala in dosegala odlične rezultate tako na domačih kot tudi na tujih tekmovanjih. Rekreativno se je ukvarjala tudi z baletom. Leta 2012 pa jo je pot vodila na plesno šolo Plesna dimenzija, kjer je bila aktivna tekmovalka v disciplinah hip hop, street dance in disco dance, s svojo skupino so se udeleževale raznih kvalifikacijskih, državnih, evropskih in tudi svetovnih prvenstev, nastopov na košarkarških tekmah ter snemanjih videospotov. Danes Leja poučuje plesni vrtec ter hip hop otroke vseh starosti. Zaradi bogatih izkušenj iz latinsko-ameriških in standardnih plesov pa je specializirana tudi za pripravo parov na poročni ples.

plesna šola, plesna dimenzija, poročni, družabni, otroški plesi, koreografije, animacije rojstni dnevi, team building, salsa, swing, hip hop, zouk, latino, valete 043

NEŽKA KOSI

Administratorka, vodja recepcije

Nežka se je že v osnovni šoli ljubiteljsko ukvarjala s plesom, ko je prenehala s treningi gimnastike. Danes pa jo najbolj navdušuje salsa in bachata, v ritmu katerih še vedno zapleše v prostem času. Plesno dimenzijo spremlja že od samega začetka, s svojim predanim delom, nasmehom in pozitivnostjo pa prispeva k uspešnosti plesne šole.

NINA KNEZ

Nina je svojo plesno pot pri Plesni dimenziji pričela že v drugem razredu osnovne šole. Leta 2015 se je pridružila otroški tekmovalni skupini Fun girls, katera je zasedla 9. mesto na takratnem državnem prvenstvu. Svoja tekmovalna leta je nadaljevala z mladinsko skupino Red illusion, kasneje leta 2019 pa se je z mladinsko tekmovalno skupino Rookies pod vodstvom Tjaše Leban uvrstila na državno prvenstvo in tam dosegla 9. mesto.

Več let se že udeležuje Empire dance campa, kjer se posveča izobraževanju na področju hip hopa, freestyla, urban, modern, jazza in še drugih plesnih zvrsti pod vodstvom svetovno priznanih koreografov. Pridobila je znanja, ključna za plesalca kot so plesna tehnika in mentaliteta v plesu. Že nekaj let sama plesno ustvarja in koreografira. Leta 2021 je kot asistentka pod vodstvom trenerke Nastasje Urankar v Rušah ustanovila člansko skupino za vse tiste plesalce, ki si želijo nekoliko večji izziv. Tam izvaja različne projekte kot so snemanje plesnih videov. Kot koreografinja je s plesalci 3. triade OŠ Janka Glazerja Ruše na državnem prvenstvu Šolskega plesnega festivala priplesala 4. mesto.

Danes Nina zraven šole in svojih lastnih treningov skrbi za plesno znanje plesalcev 3. triade Ruše in članov Ruše. Trenutno trenira tako pri Plesni dimenziji kot Tovarni plesa in je aktivna tekmovalka s pestrim plesnim znanjem.

LEJLA CRNOLIĆ

Lejla se je s plesom prvič srečala pri svojih šestih letih na Osnovni šoli Ruše, kjer je plesala pod vodstvom Nastasje Urankar. Že takrat je prepoznala svojo strast do plesa, navdušila se je tako nad tekmovanjem kot učenjem. Tekmovala je v mladinski skupini Red illusion, v članski skupini Ladies pod vodstvom Tjaše Leban ter se udeležila drugih državnih in mednarodnih plesnih tekmovanj. Lejla se redno izobražuje na plesnih festivalih in izobraževanjih, svoje znanje pa od leta 2021 prenaša na svoje plesalce vseh starosti. Je animatorka na rojstnodnevnih praznovanjih in drugih otroških zabavah v organizaciji Plesne dimenzije. Pri delu z otroci jo najbolj inspirira obojestranska ljubezen do plesa.

KATARINA KUMER

Katarina Kumer je študentka predšolske vzgoje in prihaja iz Slovenj Gradca. Svojo plesno pot je pričela pri svojih 3. letih, v tem času pa se je srečala z različnimi plesnimi zvrstmi kot so HIP HOP, JAZZ, ORIENTAL, LATIN, MUSICAL in POP.
Kot otrok je plesala v otroških muzikalih, nazadnje pa je kot izkušena plesalka zaplesala v slovenskem muzikalu BRILJANTINA. Trenutno svojo plesno pot posveča predvsem hip hopu in salsi.

IVA MILOSAVLJEVIĆ

Iva se je plesom začela ukvarjati v 6. razredu osnovne šole, ko se je priključila hip hop treningom na Plesni dimenziji. Leta 2019 se je pod mentorstvom Tjaše Leban z mladinsko malo skupino Rookies prvič udeležila tekmovanja Plesne zveze Slovenije. Na državnem prvenstvu je s skupino dosegla 9. mesto.

S prehodom v srednjo šolo je svoje plesno izobraževanje nadaljevala pri hip hop nadaljevalni članski skupini pri plesni učiteljici Tjaši Pisanec. Leta 2020 je treninge obiskovala tudi na Plesnem centru TBA v Celju. Istega leta se je na Plesni dimenziji priključila salsa skupini Katje Čuk.

S tekmovanji je nadaljevala leta 2021 pri Plesni šoli Tovarna plesa, kjer je s hip hop člansko tekmovalno skupino Tokken pod mentorstvom Žana Roja, dosegla številna priznanja na plesnih festivalih v Sloveniji in tujini. Iva se je nekajkrat udeležila tudi plesnega kampa Empire Dance Camp v Ajdovščini, kjer se je lahko poleg hip hopa preizkusila tudi v različnih drugih plesnih stilih, kot so freestyle, urban, modern, jazz, dance hall, house. Na Plesni dimenziji poučuje hip hop začetno mladinsko skupino. Sama pa redno trenira in tekmuje na Plesni dimenziji in Tovarni plesa.

HANA PIVLJAKOVIČ

Hana je svojo plesno pot začela na Plesni dimenziji pri devetih letih. Leto zatem je začela tekmovati v street danceu solo in v mali skupini, kjer je dosegla 3. mesto na državnem prvenstvu s solo točko Pika Nogavička. Zraven hip hopa je raziskovala tudi ostale plesne stile (modern, jazz balet, sodobna plesna tehnika). Leta 2019 je bila del plesne formacije, katera je dosegla 2. mesto na svetovnem prvenstvu.

Na Plesni dimenziji poučuje hip hop, na treningih pa združuje različne plesne stile s poudarkom na hip hopu, jazz funku in afro groovu.

KLARA KMETIČ

Klara Kmetič je svojo plesno pot začela že v 2. razredu osnovne šole.
Leta 2014 se je skupaj z ostalimi sotekmovalkami udeležila državnega prvenstva v street dance show mali skupini Aladdin, kjer so si priplesale 6. mesto. Prav tako je plesala v hip hop mali skupini, TNT Family, ki si je na državnem prvenstvu leta 2015 priplesala 15. mesto. Kasneje leta 2019 pa se je z mladinsko tekmovalno skupino Rookies, pod vodstvom Tjaše Leban, uvrstila na državno prvenstvo in tam dosegla 9. mesto.

Klara že od leta 2015, tekmuje tudi kot hip hop solistka in se udeležuje pokalnih turnirjev Plesne Zveze Slovenija in plesnih festivalov, kot so Rolly Dance Open, Libero Dance Fest in drugi. S svojim trdim delom in veliko željo pa so se ji 2022 uresničile tudi plesne sanje in se je kot hip hop solistka članica uvrstila na Evropsko prvenstvo v hip hopu in boogie disciplini, katero je potekalo v Makedoniji.

Udeležuje se plesnih klasov in plesnih kampov, kot je Empire Dance Camp, kjer pili svoje plesno znanje na področju hip hopa, freestyla, urban, modern, jazza in drugih plesnih zvrsti pod vodstvom svetovno priznanih koreografov. Pridobila je znanja, ključna za plesalca, kot so plesna tehnika in sama mentaliteta v plesu. Že nekaj let tudi sama ustvarja in koreografira.

Danes Klara zraven šole in svojih lastnih treningov skrbi za plesno znanje plesalcev pionirjev in mladincev začetnikov v Lenartu. Tako lahko povzamemo da je Klara aktivna plesalka z obsežnim, pestrim plesnim znanjem.

Se želite vpisati na tečaj?

Pokličite nas in si rezervirajte mesto!

040 808 289